Μαθήματα Shiatsu Μασάζ

Μαθήματα Σεμινάρια Shiatsu Μασάζ – Πρόγραμμα

Το Shiatsu αναπτύχθηκε στην Ιαπωνία στις αρχές του 20ου αιώνα και βασίζεται θεωρητικά στην ολιστική προσέγγιση της Παραδοσιακής Κινέζικης Ιατρικής.

Η ακριβής μετάφραση της λέξης Shiatsu στα Ιαπωνικά, σημαίνει «πίεση με τα δάκτυλα». Στην ουσία το Shiatsu δεν περιλαμβάνει μόνο πιέσεις, αλλά και άλλους τύπους μάλαξης, όχι μόνον με τα δάκτυλα, αλλά με παλάμες, αγκώνες, γόνατα, πήχεις, κνήμες και πέλματα.

Η κάθετη διείσδυση γίνεται πάνω στα ενεργειακά κανάλια, τους μεσημβρινούς. Οι μεσημβρινοί ρυθμίζουν τη ροή της ενέργειας σε όλο τον οργανισμό μέσω ενός δικτύου, που συνδέει το εξωτερικό με το εσωτερικό σε ένα ενιαίο σύμπλεγμα λειτουργιών. Η διέγερση των επιφανειακών μεσημβρινών επηρεάζει το εσωτερικό περιβάλλον του οργανισμού, εξισορροπώντας τη ροή της ενέργειας και ενισχύοντας το εγγενές θεραπευτικό δυναμικό του ατόμου.

Το Shiatsu αποτελεί πρόληψη και αποκατάσταση για όλες τις ηλικίες, ανεξαρτήτου φυσικής κατάστασης.

Στόχος του εκπαιδευτικού σεμιναρίου είναι να κατανοήσουν οι σπουδαστές την φιλοσοφία του Shiatsu και τις βασικές αρχές που το διέπουν.

Το Shiatsu έχει μεγάλη αποτελεσματικότητα σε:

  • Πόνους ( ρευματισμοί, μέση, αυχένας, τραυματισμοί, κράμπες,  κ.ά.)
  • Αίσθηση κόπωσης
  • Ενδυνάμωση κατά την διάρκεια ανάρρωσης από ασθένειες
  • Προβλήματα γυναικολογικά, πονοκέφαλοι κ.ά.
  • Αδυναμία συγκέντρωσης, στρες, άγχος, νευρικότητα, αϋπνίες, συναισθηματική φόρτιση
  • Βελτίωση κυκλοφορίας του αίματος
  • Πεπτικές διαταραχές (δυσπεψία, κολίτιδα, δυσκοιλιότητα κ.ά.)

Τα αποτελέσματά του δημιουργούν χαλάρωση και είναι αισθητά από την πρώτη συνεδρία. Κάθε συνεδρία διαρκεί περίπου μία ώρα και η συχνότητα εξαρτάται από την ιδιαιτερότητα κάθε περίπτωσης.

Τα τμήματα είναι ολιγομελή με θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση σε βασικές και εξειδικευμένες τεχνικές και είναι ευέλικτα ανάλογα με τις ανάγκες των μαθητών.

Η πρακτική γίνεται σε φυσικά μοντέλα.

Διάρκεια: 1-2 μήνες

Ενάρξεις και εγγραφές όλο τον χρόνο

Σιάτσου μασάζ μαθήματα σεμινάρια
ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΔΕΡΟΝΤΟΣ

De Stijl Varosi ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ-1 ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ –ΕΟΠΠΕΠ  Αρ. Αδείας 6875

ΑΔΕΙΑ ΑΣΚΗΣΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ: ΕΦΗΜ. ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ, Νόμος 4386/2016, ΦΕΚ 83/Α/11-5-2016

Μάθετε για τα δωρεάν σεμινάρια μασάζ που προσφέρει η σχολή ‘De Stijl Varosi’

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΜΑΣΑΖ ΔΩΡΕΑΝ

Η σχολή ‘De Stijl Varosi’ προσφέρει επίσης υπηρεσίες περιποίησης σώματος. Μάθετε περισσότερα και κλείστε ένα ραντεβού για την υπηρεσίας που σας ενδιαφέρει.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΣΩΜΑΤΟΣ

Επιπλέον πληροφορίες & τιμές στο τηλ

2310 273211

Μαθήματα Σεμινάρια Μασάζ

Σπούδασε μασάζ στη σχολή ‘De Stijl Varosi’ και επέλεξε μέσα από μια μεγάλη γκάμα μαθημάτων και σεμιναρίων μασάζ. Τα μαθήματα και σεμινάρια μασάζ που διοργανώνονται απευθύνονται σε επαγγελματίες αλλά και σε άτομα που επιθυμούν να αποκτήσουν αυτή τη γνώση για προσωπική χρήση.

Μαρτυρίες Σπουδαστών

Τμήμα Σχολής – Μασάζ

Φοίτησα στα De Stijl Varosi, στο τμήμα του Κλασικού Μασάζ. Έμαθα τις σωστές τεχνικές του μασάζ, έκανα πρακτική εξάσκηση και η εκπαιδεύτριά μου ήταν συνεχώς δίπλα μου σε ότι χρειαζόμουν. Απλά, μία υπέροχη εμπειρία. Σας ευχαριστώ όλους από καρδιάς.
Ολοκλήρωσα τον κύκλο μαθημάτων στο κλασικό Κλασικό μασάζ. Έμαθα όλα όσα πραγματικά χρειαζόμουν για να γίνω ένας σωστός επαγγελματίας στον τομέα μου. Άριστοι εκπαιδευτές, σωστή οργάνωση και με πολύ ενδιαφέρον για όλους τους σπουδαστές ξεχωριστά. Σας ευχαριστώ όλους!
Μόλις τελείωσα τον κύκλο μαθημάτων στο Ολιστικό Μασάζ στα De Stijl Varosi. Η εκπαιδεύτριά μου ήταν άριστη επαγγελματίας και λατρεύει αυτό που κάνει. Έχει μεταδοτικότητα, διάθεση και χρόνια εκπαιδευτικής εμπειρίας. Ευχαριστώ την Σχολή, για όλα όσα μου προσέφερε.

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ