Σεμινάρια Μασάζ Προσώπου – Κεφαλής

Σεμινάρια Μασάζ Προσώπου & Κεφαλής – Πρόγραμμα

Το Μασάζ Κεφαλής-Προσώπου έχει τις ρίζες του στην Αγιουρβέδα και εφαρμόζεται στους ώμους, την ωμοπλάτη, το λαιμό, το κεφάλι και το πρόσωπο, με ευεργετικά αποτελέσματα. Για τον λόγο αυτό, το δοκιμάζουν όλο και περισσότεροι άνθρωποι όλων των ηλικιών.

Στο μασάζ αυτό, εφαρμόζονται απαλές τεχνικές για την αποτοξίνωση του υποδόριου συνδετικού ιστού.

Οι τεχνικές αυτές έχουν σαν στόχο την επαναφορά του φυσικού σχήματος του προσώπου. Πολύ γρήγορα έχουμε ορατά αποτελέσματα. Οι ρυτίδες λειαίνονται, τα βλέφαρα ανανεώνονται, η ελαστικότητα επανέρχεται, οι λεπτές γραμμές εξαφανίζονται, και αποκαθίσταται ο μυϊκός τόνος.

Από το στρες και την ένταση της καθημερινότητας, δημιουργούνται διάφορα προβλήματα. Οι πιέσεις σε συγκεκριμένα σημεία της κεφαλής, ανακουφίζουν και δημιουργούν ευφορία αλλά ταυτόχρονα μπορούν να δράσουν θεραπευτικά στην περίπτωση πονοκεφάλων, ιγμορίτιδας ή κρυολογήματος. Το μασάζ αυτό βοηθά στον περιορισμό του πόνου και των άλλων συμπτωμάτων, αλλά σε καμία περίπτωση δεν αντικαθιστά την ιατρική θεραπεία.

Το μασάζ προσώπου & κεφαλής επιτυγχάνει:

  • Την επαναφορά του φυσικού σχήματος του προσώπου
  • Την δραστηριοποίηση της περιφερειακής κυκλοφορίας
  • Την τόνωση του δέρματος
  • Την απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων
  • Την ξεκούραση μυών και νεύρων
  • Την πρόληψη των ρυτίδων.

Τεχνικές εφαρμογής

Το μασάζ κεφαλής επιτυγχάνεται με ήπιες τεχνικές, τεχνικές μεσαίας έντασης καθώς και δυναμικές τεχνικές.

Υπάρχουν περιπτώσεις, στις οποίες δεν ενδείκνυται, όπως κακώσεις στον αυχένα, στην ωμική ζώνη, σε καρκινοπαθείς, σε υποτασικούς κ.ά. Όταν υπάρχει κάποιο από αυτά τα προβλήματα, η εφαρμογή του μασάζ μπορεί να επιδεινώσει την κατάσταση.

Τα τμήματα είναι ολιγομελή με θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση σε βασικές και εξειδικευμένες τεχνικές και είναι ευέλικτα ανάλογα με τις ανάγκες των μαθητών.

Διάρκεια: 1 μήνας

Ενάρξεις και εγγραφές όλο τον χρόνο

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΔΕΡΟΝΤΟΣ

De Stijl Varosi ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ-1 ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ –ΕΟΠΠΕΠ  Αρ. Αδείας 6875

ΑΔΕΙΑ ΑΣΚΗΣΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ: ΕΦΗΜ. ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ, Νόμος 4386/2016, ΦΕΚ 83/Α/11-5-2016

Μάθετε για τα δωρεάν σεμινάρια μασάζ που προσφέρει η σχολή ‘De Stijl Varosi’

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΜΑΣΑΖ ΔΩΡΕΑΝ

Η σχολή ‘De Stijl Varosi’ προσφέρει επίσης υπηρεσίες περιποίησης σώματος. Μάθετε περισσότερα και κλείστε ένα ραντεβού για την υπηρεσίας που σας ενδιαφέρει.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΣΩΜΑΤΟΣ

Επιπλέον πληροφορίες & τιμές στο τηλ

2310 273211

Μαθήματα Σεμινάρια Μασάζ

Σπούδασε μασάζ στη σχολή ‘De Stijl Varosi’ και επέλεξε μέσα από μια μεγάλη γκάμα μαθημάτων και σεμιναρίων μασάζ. Τα μαθήματα και σεμινάρια μασάζ που διοργανώνονται απευθύνονται σε επαγγελματίες αλλά και σε άτομα που επιθυμούν να αποκτήσουν αυτή τη γνώση για προσωπική χρήση.

Μαρτυρίες Σπουδαστών

Τμήμα Σχολής – Μασάζ

Φοίτησα στα De Stijl Varosi, στο τμήμα του Κλασικού Μασάζ. Έμαθα τις σωστές τεχνικές του μασάζ, έκανα πρακτική εξάσκηση και η εκπαιδεύτριά μου ήταν συνεχώς δίπλα μου σε ότι χρειαζόμουν. Απλά, μία υπέροχη εμπειρία. Σας ευχαριστώ όλους από καρδιάς.
Ολοκλήρωσα τον κύκλο μαθημάτων στο κλασικό Κλασικό μασάζ. Έμαθα όλα όσα πραγματικά χρειαζόμουν για να γίνω ένας σωστός επαγγελματίας στον τομέα μου. Άριστοι εκπαιδευτές, σωστή οργάνωση και με πολύ ενδιαφέρον για όλους τους σπουδαστές ξεχωριστά. Σας ευχαριστώ όλους!
Μόλις τελείωσα τον κύκλο μαθημάτων στο Ολιστικό Μασάζ στα De Stijl Varosi. Η εκπαιδεύτριά μου ήταν άριστη επαγγελματίας και λατρεύει αυτό που κάνει. Έχει μεταδοτικότητα, διάθεση και χρόνια εκπαιδευτικής εμπειρίας. Ευχαριστώ την Σχολή, για όλα όσα μου προσέφερε.

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ