Σεμινάρια Μακιγιάζ

Στη σχολή De Stijl Varosi προσφέρουμε μια σειρά από σεμινάρια μακιγιάζ που συμπεριλαμβάνουν όλα όσα θα πρέπει να γνωρίζετε για να παρέχετε υπηρεσίες αισθητικής σε επαγγελματικό επίπεδο. Επιπλέον παρέχουμε σεμινάρια μακιγιάζ και για αρχάριους που επιθυμούν να μάθουν τεχνικές μακιγιάζ για προσωπική χρήση. Οι σπουδαστές μας έχουν την επιλογή να παρακολουθήσουν σεμινάρια μακιγιάζ σε μεμονωμένους τομείς που επιθυμούν για να αναπτύξουν καλύτερα τις δεξιότητές τους. Δείτε στην συνέχεια όλα τα σεμινάρια μακιγιάζ που προσφέρουμε. Αν ενδιαφέρεστε επιπλέον για κάποιο σεμινάριο που δεν συμπεριλαμβάνεται στην ιστοσελίδα μας μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να ρωτήσετε αν μπορούμε να το υποστηρίξουμε. Τα σεμινάρια μας ανανεώνονται πολύ συχνά σύμφωνα με τις ζήτησεις που λαμβάνουμε από τους σπουδαστές μας.

Σεμινάρια Μακιγιάζ

Παρακολουθήστε τις νέες τάσεις στον χώρο του μακιγιάζ και διατηρήστε τους πελάτες σας ευχαριστημένους.

Μάθετε για τα δωρεάν σεμινάρια μακιγιάζ που προσφέρει η σχολή ‘De Stijl Varosi’

ΔΩΡΕΑΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Η σχολή ‘De Stijl Varosi’ προσφέρει επίσης υπηρεσίες μακιγιάζ και ομορφιάς. Μάθετε περισσότερα και κλείστε ένα ραντεβού για την υπηρεσία που σας ενδιαφέρει.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

De Stijl Varosi ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ-1 ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ –ΕΟΠΠΕΠ  Αρ. Αδείας 6875

ΑΔΕΙΑ ΑΣΚΗΣΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ: ΕΦΗΜ. ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ, Νόμος 4386/2016, ΦΕΚ 83/Α/11-5-2016

Επιπλέον πληροφορίες & τιμές στο τηλ

2310 273211

Μαρτυρίες Σπουδαστών

Τμήμα Σχολής – Μακιγιάζ

Φοίτησα στα De Stijl Varosi, στο τμήμα Μακιγιάζ- Make-up Artist. Έμαθα σωστά όλες τις τεχνικές, τα τρικ και τις νέες τάσεις του μακιγιάζ. Οι εκπαιδευτές μου είναι καταξιωμένοι επαγγελματίες και με στήριξαν σε όλα μου τα βήματα. Ειλικρινά τους ευχαριστώ πάρα πολύ.

Επέλεξα να φοιτήσω στα De Stijl Varosi από φίλες μου, που φοίτησαν στη Σχολή πριν λίγα χρόνια στο τμήμα Μακιγιάζ. Η Σχολή παρέχει σωστή τεχνογνωσία, άριστους εκπαιδευτές που έχουν πολλή διάθεση γι΄ αυτό που κάνουν. Είμαι μία ολοκληρωμένη make up artist και ήδη εργάζομαι σε σαλόνι ομορφιάς.
Αποφοίτησα από το τμήμα Μακιγιάζ πριν λίγους μήνες. Εξαιρετική η εμπειρία μου, έμαθα όλα όσα χρειαζόταν για την δουλειά μου και ακόμα περισσότερα. Ευγενικό προσωπικό και πάντα με ενδιαφέρον προς τους σπουδαστές. Σας ευχαριστώ.

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ