Μαθήματα Μακιγιάζ

Μαθήματα Μακιγιάζ Δωρέαν

Διάρκεια: 1 ημέρα
Εγγραφές – Ενάρξεις: Ολο το χρόνο

Σεμινάριο Μακιγιάζ Δωρεάν – Πρόγραμμα

Έμπειροι επαγγελματίες του χώρου, παρουσιάζουν βραδινά & νυφικά μακιγιάζ (σε ζωντανά μοντέλα) συνδυάζοντας κλασικές και σύγχρονες τάσεις καθώς και τεχνικές του μακιγιάζ με το ανάλογο χτένισμα.

Οι έμπειροι Make Up Artists των De Stijl Varosi, θα σας δώσουν χρήσιμες συμβουλές  για την επιλογή του σωστού Make Up ανάλογα με την περίσταση.

Πρόταση:

Συνδυάστε την κομμωτική με το μακιγιάζ, ώστε να έχετε την δυνατότητα να προσφέρετε εσείς στους πελάτες σας, όλες τις υπηρεσίες ομορφιάς.

Κόστος Συμμετοχής: ΔΩΡΕΑΝ (Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας γιατί οι θέσεις είναι περιορισμένες)

Ημέρα Διεξαγωγής: Θα ανακοινωθεί

Διεύθυνση: Τσιμισκή 126, Θεσσαλονίκη

Σε όλους τους συμμετέχοντες παρέχεται Βεβαίωση Παρακολούθησης

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ – ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Απευθύνεται:

Σε σπουδαστές και σπουδάστριες Make up artists, αλλά και σε όλους όσους ενδιαφέρονται να συνδυάσουν τις δύο ειδικότητες, Μακιγιάζ και Κομμωτική Τέχνη.

Διάρκεια: 1 ημέρα

Μαθήματα Σεμινάρια Μακιγιάζ Δωρεάν
ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΔΕΡΟΝΤΟΣ

Η σχολή ‘De Stijl Varosi’ προσφέρει επίσης υπηρεσίες μακιγιάζ και ομορφιάς. Μάθετε περισσότερα και κλείστε ένα ραντεβού για την υπηρεσία που σας ενδιαφέρει.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

De Stijl Varosi ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ-1 ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ –ΕΟΠΠΕΠ  Αρ. Αδείας 6875

ΑΔΕΙΑ ΑΣΚΗΣΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ: ΕΦΗΜ. ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ, Νόμος 4386/2016, ΦΕΚ 83/Α/11-5-2016

Επιπλέον πληροφορίες & τιμές στο τηλ

2310 273211

Σεμινάρια Μακιγιάζ

Παρακολουθήστε τις νέες τάσεις στον χώρο του μακιγιάζ και διατηρήστε τους πελάτες σας ευχαριστημένους.

Μαρτυρίες Σπουδαστών

Τμήμα Σχολής – Μακιγιάζ

Φοίτησα στα De Stijl Varosi, στο τμήμα Μακιγιάζ- Make-up Artist. Έμαθα σωστά όλες τις τεχνικές, τα τρικ και τις νέες τάσεις του μακιγιάζ. Οι εκπαιδευτές μου είναι καταξιωμένοι επαγγελματίες και με στήριξαν σε όλα μου τα βήματα. Ειλικρινά τους ευχαριστώ πάρα πολύ.

Επέλεξα να φοιτήσω στα De Stijl Varosi από φίλες μου, που φοίτησαν στη Σχολή πριν λίγα χρόνια στο τμήμα Μακιγιάζ. Η Σχολή παρέχει σωστή τεχνογνωσία, άριστους εκπαιδευτές που έχουν πολλή διάθεση γι΄ αυτό που κάνουν. Είμαι μία ολοκληρωμένη make up artist και ήδη εργάζομαι σε σαλόνι ομορφιάς.
Αποφοίτησα από το τμήμα Μακιγιάζ πριν λίγους μήνες. Εξαιρετική η εμπειρία μου, έμαθα όλα όσα χρειαζόταν για την δουλειά μου και ακόμα περισσότερα. Ευγενικό προσωπικό και πάντα με ενδιαφέρον προς τους σπουδαστές. Σας ευχαριστώ.

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ