Σπουδές Barber’s Haircut

Σε μια από τις καλύτερες σχολές της Θεσσαλονίκης

Απο το 1974
2500 Σπουδαστές
1000 Σεμινάρια

Σας προσκαλούμε στον υπέροχο κόσμο της ομορφιάς και στην ξεχωριστή ποιότητα εκπαίδευσης, που παρέχει η σχολή κουρέα – barber στα ‘De Stijl Varosi’.

Στόχος μας είναι να προετοιμάσουμε σωστά και ολοκληρωμένα τους μελλοντικούς επαγγελματίες για μια επιτυχημένη και ξεχωριστή καριέρα, τηρώντας τα υψηλά κριτήρια της ποιοτικής εκπαίδευσης.

Τα κλειδιά της εκπαιδευτικής φιλοσοφίας μας είναι η πρωτοπορία, η ικανότητα αξιοποίησης του ταλέντου σου, η αυτοπεποίθηση, η δημιουργικότητα και η συνεχής αναβάθμιση των σπουδών σου.

Με αυτή τη φιλοσοφία πορευόμαστε από το 1992 στην εκπαίδευση νέων στελεχών στον χώρο της ομορφιάς.
Τα De Stijl Varosi σου παρέχουν την άρτια και επαγγελματική εκπαίδευση που χρειάζεσαι, για να γίνεις ένας επιτυχημένος επαγγελματίας στο μέλλον.

Η σχολή κομμωτικής ‘De Stijl Varosi’ με καταξιωμένη και σταθερή παρουσία πάνω από 45 χρόνια στην υπηρεσία της εκπαίδευσης, ανήκει στους πιστοποιημένους φορείς παροχής υπηρεσιών εκπαίδευσης, με Αρ. Αδείας 6875 από τον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων του Υπουργείου Παιδείας – ΕΟΠΠΕΠ.

Η σχολή κουρέα – barber ‘De Stijl Varosi’ ξεχωρίζει γιατί παρέχει

  • Ουσιαστικές γνώσεις σε σύγχρονες ειδικότητες, που απαιτεί η συνεχής εξέλιξη της κοινωνίας.

  • Προωθεί τις ειδικότητες εκείνες που έχει ανάγκη η αγορά εργασίας.
  • Υπάρχει με σταθερή παρουσία στον χώρο της επαγγελματικής εκπαίδευσης από το 1974, με χιλιάδες αποφοίτους, που εργάζονται τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό.
  • Οι εκπαιδευτές είναι μάχιμοι και καταξιωμένοι επαγγελματίες του χώρου, γνώστες των εξελίξεων και των απαιτήσεων της αγοράς. Με τις γνώσεις και την εμπειρία τους μεταφέρουν στους σπουδαστές μας τα μυστικά της επιτυχίας.

Σκοπός της Σχολής κουρέα – barber ‘De Stijl Varosi

Σκοπός των Κέντρων Δια Βίου Μάθησης είναι η διαρκής επιμόρφωση και επαγγελματική κατάρτιση όλων των ηλικιών, ανεξαρτήτως επιπέδου μόρφωσης, σε ένα σύγχρονο και διαρκώς μεταβαλλόμενο επαγγελματικό περιβάλλον, τόσο ως προς τις νέες ανάγκες της αγοράς, όσο και ως προς την βελτίωση των υπαρχόντων υπηρεσιών με την παρακολούθηση της εξέλιξης της τεχνολογίας και των αναγκών.

Μάθετε για τα ταχύρυθμα μαθήματα barber haircut που προσφέρει η σχολή ‘De Stijl Varosi’

ΤΑΧΥΡΥΘΜΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ BARBERS HAIRCUT

Μαθήματα Σχολής Κουρέα – Barber

Σπούδασε κουρέας στη σχολή ‘De Stijl Varosi’ και απέκτησε επαγγελματική κατάρτιση μέσα από μια μεγάλη γκάμα μαθημάτων και σεμιναρίων.

Μάθετε για τα δωρεάν σεμινάρια που προσφέρει η σχολή κομμωτικής ‘De Stijl Varosi’.

ΔΩΡΕΑΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

Ενημερωθείτε για τις τιμές μας

2310 273211

Σεμινάρια Ανδρικού Κουρέματος – Barbering

Είσαι κουρέας; Παρακολούθησε τις νέες τάσεις που επικρατούν στην αγορά και διατηρήστε τους πελάτες σας ευχαριστημένους.

Σεμινάρια ανδρικού κουρέματος barbering
Αδεια ασκήσεως επαγγέλματος κουρέα
Αδεια ασκήσεως επαγγέλματος κομμωτή
Τεχνικός Κομμωτικής Τέχνης
ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΟΜΜΩΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ

Μαρτυρίες Σπουδαστών

Τμήμα Σχολής – Barber’s HairCut

Αποφάσισα να παρακολουθήσω μαθήματα στα ‘De Stijl Varosi’ στο τμήμα Barber’s Hair Cut. Οι εκπαιδευτές μου ήταν άριστοι επαγγελματίες και με άριστη κατάρτιση. Με δίδαξαν τα μυστικά του επαγγέλματος με μεγάλη διάθεση και υπομονή. Έμαθα όλες τις μοντέρνες και κλασικές τάσεις στα ανδρικά κουρέματα και είμαι έτοιμος να εργαστώ σε κουρείο ή κομμωτήριο. Θέλω να τους ευχαριστήσω ιδιαίτερα για την βοήθειά τους και τις πολύτιμες γνώσεις που μου προσέφεραν.
Επέλεξα να φοιτήσω στα ‘De Stijl Varosi’ στο τμήμα Barber’s Hair Cut, συστημένος από φίλους μου, που αποφοίτησαν από εκεί, πριν χρόνια. Η οργάνωση της Σχολής ήταν άριστη και όλοι οι εκπαιδευτές μου με στήριξαν σε όλη την προσπάθεια που έκανα. Έχω μόνο καλά λόγια να πω για την Σχολή μου και την προτείνω σε όλους.
Φοιτώ στο τμήμα Barber’s Hair Cut. Απολαμβάνω να βρίσκομαι στη Σχολή και να μαθαίνω από πραγματικά αξιόλογους και έμπειρους επαγγελματίες. Η Σχολή κάνει εξαιρετική δουλειά και βρίσκονται πάντα κοντά στους σπουδαστές σε ότι και αν χρειαστούν.

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ