Τεχνικός Κομμωτικής Τέχνης

Ο Τεχνικός Κομμωτικής Τέχνης είναι ο ειδικός επαγγελματίας στην περιποίηση και φροντίδα των μαλλιών ανδρών και γυναικών καθώς και σε εργασίες περιποίησης κόμης, που αφορούν στον αποχρωματισμό, στις βαφές, κ.ά.

Το επάγγελμα του Κομμωτή χαρακτηρίζεται από μία συνεχή εξέλιξη, για τον λόγο αυτό, η συνεχής κατάρτισή του είναι απαραίτητη.

Οι τομείς στους οποίους μπορεί να απασχοληθεί ο Κομμωτής είναι:

  • Ελεύθεροι επαγγελματίες
  • Κομμωτήρια
  • Στο χώρο της μόδας (διαφημιστικές εταιρίες, περιοδικά, studio φωτογράφησης, οίκους μόδας)
  • Εταιρείες καλλυντικών προϊόντων φροντίδας μαλλιών
  • Τηλεόραση, κινηματογράφο, θέατρο,
  • Σε τουριστικές επιχειρήσεις υψηλού (ξενοδοχεία, κρουαζιερόπλοια)

Μάθετε για τις σπουδές barbers haircut που προσφέρει η σχολή ‘De Stijl Varosi’

ΣΠΟΥΔΕΣ BARBERS HAIRCUT

De Stijl Varosi ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ-1 ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ –ΕΟΠΠΕΠ  Αρ. Αδείας 6875

ΑΔΕΙΑ ΑΣΚΗΣΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ: ΕΦΗΜ. ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ, Νόμος 4386/2016, ΦΕΚ 83/Α/11-5-2016

Μαρτυρίες Σπουδαστών

Τμήμα Σχολής – Κομμωτική

Σπούδασα στην Σχολή ‘De Stijl Varosi’ στην Θεσσαλονίκη για ένα χρόνο, στο τμήμα Κομμωτικής και ήταν για μένα μία καταπληκτική εμπειρία. Ευχαριστώ ιδιαιτέρως όλους τους εκπαιδευτές μου, γιατί ο καθένας μου μετέδωσε με τον δικό του τρόπο τις γνώσεις του και την εμπειρία του. Ήδη εργάζομαι σε Κομμωτήριο στο κέντρο, μετά την αποφοίτησή μου.
Μετά από μεγάλη έρευνα για Σχολή Κομμωτικής, αποφάσισα να φοιτήσω στα De Stijl Varosi. Η απόφασή μου να έρθω από την Κύπρο στην σχολή κομμωτικής De Stijl Varosi στην Θεσσαλονίκη αποδείχθηκε πως ήταν μια πολύ σωστή επιλογή και ευχαριστώ θερμά τους εκπαιδευτές μου και την διεύθυνση, για όλα όσα μου προσέφεραν.
Αποφοίτησα από τα De Stijl Varosi πριν δύο χρόνια. Μία από τις καλύτερες εμπειρίες της ζωής μου. Λάτρεψα ακόμα περισσότερο την Κομμωτική και σε αυτό συνέβαλαν όλοι οι εκπαιδευτές, που στάθηκαν δίπλα μου από τα πρώτα μου βήματα έως το τέλος. Ευχαριστώ τη Σχολή και το προσωπικό μέσα από την καρδιά μου.

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ