Σεμινάρια Αισθητικής

Στη σχολή De Stijl Varosi προσφέρουμε μια σειρά από σεμινάρια αισθητικής που συμπεριλαμβάνουν όλα όσα θα πρέπει να γνωρίζετε για να παρέχετε υπηρεσίες αισθητικής σε επαγγελματικό επίπεδο αλλά και για την προσωπική περιποίηση του προσώπου και του σώματός σας. Οι σπουδαστές μας έχουν την επιλογή να παρακολουθήσουν σεμινάρια αισθητικής σε μεμονωμένους τομείς που επιθυμούν για να αναπτύξουν καλύτερα τις δεξιότητές τους. Δείτε στην συνέχεια όλα τα σεμινάρια αισθητικής που προσφέρουμε. Αν ενδιαφέρεστε επιπλέον για κάποιο σεμινάριο που δεν συμπεριλαμβάνεται στην ιστοσελίδα μας μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να ρωτήσετε αν μπορούμε να το υποστηρίξουμε. Τα σεμινάρια μας ανανεώνονται πολύ συχνά σύμφωνα με τις ζήτησεις που λαμβάνουμε από τους σπουδαστές μας.

Σεμινάρια Αισθητικής

Παρακολουθήστε τις νέες τάσεις στον χώρο της αισθητικής και διατηρήστε τους πελάτες σας ευχαριστημένους.

De Stijl Varosi ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ-1 ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ –ΕΟΠΠΕΠ  Αρ. Αδείας 6875

ΑΔΕΙΑ ΑΣΚΗΣΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ: ΕΦΗΜ. ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ, Νόμος 4386/2016, ΦΕΚ 83/Α/11-5-2016

Μαρτυρίες Σπουδαστών

Τμήμα Σχολής – Γενική Αισθητική

Φοίτησα στο τμήμα Γενικής Αισθητικής στα De Stijl Varosi για ένα χρόνο. Είχα πολλούς εκπαιδευτές και έτσι έμαθα πάρα πολλά από τον καθένα ξεχωριστά. Όλοι είναι επαγγελματίες του χώρου σε δικές τους επιχειρήσεις και λάτρεις της δουλειάς τους. Ευχαριστώ την Σχολή για όλα όσα μου προσέφερε, τις γνώσεις, το ενδιαφέρον, την οργάνωση και το άριστο προσωπικό που διαθέτει.

Φοίτησα στα De Stijl Varosi στο τμήμα Γενικής Αισθητικής. Ήταν μία πολλή ωραία εμπειρία. Έμαθα σωστά όλα τα μυστικά και τις τεχνικές του επαγγέλματος και είμαι έτοιμη να εργαστώ σε Κέντρο Αισθητικής. Ευχαριστώ την Σχολή για όλα όσα έμαθα.

Τελείωσα τις σπουδές μου στην Γενική Αισθητική στα De Stijl Varosi, πριν ένα έτος. Έχω να πω τα καλύτερα τόσο για την Σχολή, όσο και για όλες τις εκπαιδεύτριες που είχα. Ανθρώπινοι, φιλικοί και με μεγάλη αγάπη για αυτό που κάνουν. Εργάζομαι ήδη σε Ινστιτούτο ομορφιάς.

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ