Αδεια Ασκήσεως Επαγγέλματος Τεχνικών Περιποίησης Χεριών και Ποδιών

Νομοθεσία

Αδεια Aσκήσεως Eπαγγέλματος Tεχνίτη Περιποίησης Xεριών & Ποδιών

Ο νόμος 4386/2016 ΦΕΚ 83/Α/11-5-2016, καθώς και η Κοινή Υπουργική Απόφαση Κ1/87231/2019 των Υπουργών Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων και Οικονομικών «Σύστημα πιστοποίησης επαγγελματικής επάρκειας Κομμωτών-Κουρέων και Τεχνιτών Περιποίησης Χεριών και Ποδιών» ΦΕΚ Β΄2146/07.06.2019, αναφέρει τα εξής:

Οι απόφοιτοι των Κέντρων Διά Βίου Μάθησης, τα οποία είναι πιστοποιημένα από τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. (Εθνικός Οργανισμός Πιστοποίησης Προσόντων & Επαγγελματικού Προσανατολισμού) του Υπουργείου Παιδείας, έχουν το νόμιμο δικαίωμα να συμμετέχουν στις εξετάσεις πιστοποίησης επαγγελματικής επάρκειας ,του Υπουργείου Παιδείας, για την απόκτηση της “Άδειας ασκήσεως επαγγέλματος” ή όπως θα είναι η νέα ονομασία, “Βεβαίωση νομίμων προϋποθέσεων άσκησης επαγγέλματος”.

Για να συμμετάσχει ένας απόφοιτος Κέντρου Διά Βίου Μάθησης στις εξετάσεις πιστοποίησης του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. θα πρέπει να έχει εκτός από την “Βεβαίωση Περαίωσης Σπουδών” τουλάχιστον 600 ωρών, του Κ.Δ.Β.Μ. και αποδεδειγμένη προϋπηρεσία 24 μηνών στο επάγγελμα της Κομμωτικής ή του Μανικιούρ – Πεντικιούρ. Η προϋπηρεσία αυτή, μπορεί έχει πραγματοποιηθεί πριν τις σπουδές, κατά την διάρκεια αυτών, ή μετά την αποφοίτηση από το ΚΔΒΜ.

Οι εξετάσεις πιστοποίησης των αποφοίτων Κ.Δ.Β.Μ. στον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. θα γίνονται όπως αυτές των αποφοίτων Ι.Ε.Κ.

Με το Νομοσχέδιο αυτό, κατοχυρώνονται τα επαγγελματικά δικαιώματα των αποφοίτων μας.

Αδεια ασκήσεως επαγγέλματος τεχνικών περιποίησης χεριών και ποδιών
ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΔΕΡΟΝΤΟΣ

De Stijl Varosi ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ-1 ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ –ΕΟΠΠΕΠ  Αρ. Αδείας 6875

ΑΔΕΙΑ ΑΣΚΗΣΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ: ΕΦΗΜ. ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ, Νόμος 4386/2016, ΦΕΚ 83/Α/11-5-2016

Μάθετε για τα δωρεάν σεμινάρια μανικιούρ πεντικιούρ που προσφέρει η σχολή ‘De Stijl Varosi’

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ ΠΕΝΤΙΚΙΟΥΡ ΔΩΡΕΑΝ

Η σχολή ‘De Stijl Varosi’ προσφέρει επίσης υπηρεσίες περιποίησης άκρων. Μάθετε περισσότερα και κλείστε ένα ραντεβού για την υπηρεσία που σας ενδιαφέρει.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΑΚΡΩΝ

Επιπλέον πληροφορίες & τιμές στο τηλ

2310 273211

Μαθήματα Σεμινάρια Ονυχοπλαστικής – Μανικιούρ Πεντικιούρ

Σπούδασε ονυχοπλαστικής – μανικιούρ πεντικιούρ στη σχολή ‘De Stijl Varosi’ και επέλεξε μέσα από μια μεγάλη γκάμα μαθημάτων και σεμιναρίων αισθητικής άκρων. Τα μαθήματα και σεμινάρια αισθητικής άκρων που διοργανώνονται στη σχολή απευθύνονται σε επαγγελματίες αλλά και σε άτομα που επιθυμούν να αποκτήσουν αυτή τη γνώση για προσωπική χρήση.

Αδεια ασκήσεως επαγγέλματος τεχνικών περιποίησης χεριών και ποδιών
ΑΔΕΙΑ ΑΣΚΗΣΕΩΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ

Μαρτυρίες Σπουδαστών

Τμήμα Σχολής – Ονυχοπλαστική – Πεντικιούρ – Μανικιούρ

Η εκπαιδεύτρια Αισθητικής Άκρων της Σχολής De Stijl Varosi, ήταν καταπληκτική, με άριστες γνώσεις και μεγάλη εμπειρία στον κλάδο της. Είναι πολλά χρόνια στον τομέα της εκπαίδευσης και με όρεξη και αγάπη με βοήθησε να κάνω το όνειρό μου, επάγγελμα. Τώρα εργάζομαι σε Studio νυχιών και ετοιμάζομαι να ανοίξω δικό μου χώρο.
Αποφοίτησα πριν λίγο καιρό από το τμήμα Αισθητικής Άκρων. Η εκπαιδεύτριά μου θα μου μείνει αξέχαστη για τον χαρακτήρα, τις γνώσεις και την μεταδοτικότητά της. Συστήνω ανεπιφύλακτα τα De Stijl Varosi.
Αποφοίτησα από το τμήμα αισθητικής άκρων στα De Stijl Varosi πριν δύο μήνες. Έμαθα εξαιρετικά καλά όλες τις τεχνικές που απαιτούνται για το επάγγελμά μου. Η εκπαιδεύτριά μου, ένας άνθρωπος με απίστευτες γνώσεις, όρεξη για δουλειά και δημιουργικότητα. Ήταν μία εμπειρία γνώσεων, που θα μου μείνει αξέχαστη. Σας ευχαριστώ.

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ